Zoeken naar Cafe

Cafe
 
home.
De unieke sfeer en warme ambiance maken van Vlissinghe zowel een trekpleister voor Bruggelingen als voor toeristen uit alle windstreken. Kom langs voor een hapje en drankje en maak kennis met de rijke geschiedenis van deze bijzondere plaats. Café Vlissinghe, Blekersstraat 2, 8000 Brugge, tel.
glashandel amsterdam
Cafe De Paris Nieuwpoort Visrestaurant Visrestaurant kaai 16 Nieuwpoort.
Cafe De Paris. Tel: 32 58 240 480. Fax: 32 58 240 390. Op maandag 21/05 zijn we uitzonderlijk open en dinsdag 22/05 gesloten. Vanaf april 2017 zijn we op maandag geslotenuitgezonderd, op feestdagen. Van 15 juli t.e.m. 15 augustus 7 op 7 open.
holland casino middelburg
Café.
Met een ruim assortiment koffie en thee pogen we de geschiedenis te eren. Door de opkomst van koffie in de 17e eeuw ontstonden de eerste europeese koffiehuizen. Deze hadden reeds hun voorbeeld in de islamitsiche wereld, waar alcohol verboden was.
douwe egberts koffiemachine
Verso Cafe, Lange Gasthuisstraat, Antwerpen, restaurant.
iens
Vooruit Café Vooruit.
Vooruit werkt zoveel mogelijk met biologische producten en werkt nauw samen met Oxfam: zij leveren onze theeën, koffie en overheerlijke rum. Onze fruitsappen zijn van een biologische producent en voor enkele van onze biologische speciaalbieren zijn we klant bij een artisanale, Henegouwse brouwerij.
website laten maken
Café Parti Home.
Van dinsdag tem zaterdag vindt u s middags bij Café Parti een wekelijks wisselende, budgetvriendelijke lunchsuggestie. Voorgerecht en hoofdgerecht 19.5/Hoofdgerecht en dessert 19.50/ Voor en hoofdgerecht en dessert 24.50. Consulteer het suggestiebord. LIKE ONZE FACEBOOKPAGINA EN BLIJF OP DE HOOGTE.
breda
Café Café Modern, Teuven.
Café Modern laat Teuven geregeld swingen, het kleine podium wordt regelmatig bevolkt door artiesten die u een bonte mengeling van muziek, poëzie en toneel serveren. Zoeken naar: Zoeken. Vanaf 1 september t/m 1 juli zijn wij op dinsdag en woensdag gesloten.
live
L-Cafe Belgisch Eetcafe Oude Markt 37 3000 Leuven.
Alle gerechten zijn ook mogelijk in meeneemvorm koud of warm. Wegen de lange gaartijden van onze gerechten en kleine keuken is het niet altijd mogelijk om snel iets bij te maken maar we zullen in dat geval altijd een alternatief voorstellen.
Taxi Schiphol
EDO-café Buitentijd leertijd Provincie West-Vlaanderen.
EDO-café Buitentijd leertijd. Een EDO-café brengt leerkrachten, directies, natuurouders en andere geïnteresseerden samen bij wie Educatie voor Duurzame Ontwikkeling nauw aan het hart ligt. In een gemoedelijke sfeer wordt er alom kennisgemaakt en uitgewisseld binnen het kader van een gevarieerd programma.
Taxi Schiphol
Muntpunt Grand Café Muntpunt.
In het café vind je ook tijdschriften en kranten in verschillende talen. Anderzijds wenst het Grand Café de interesse voor de Nederlandse taal te koesteren. De dagschotels en andere wisselende aanbiedingen worden daarom in het café zelf in het Nederlands geafficheerd.
cryolipolyse amsterdam
Liever een café zonder muziek dan een zonder bier De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook
Ja, we hadden al acht boetes gekregen en wisten dat we in overtreding waren, maar dat woog niet op tegen de extra sfeer en opbrengsten. In de nacht van maandag op dinsdag, stipt om 24 uur, gaat de muziek opnieuw aan.
website laten maken

Contacteer ons