Meer resultaten voor adriaens

adriaens
 
Nieuwe start voor het bedrijf Adriaens Agri Investment Fund.
Adriaens NV en zijn team er terug staan: met een gemiddeld aantal weekslachtingen van 1.500 runderen is Etn. Adriaens NV in staat om een ruim assortiment van kwalitatief hoogstaande runderkarkassen en kwartieren, al dan niet verder uitgesneden, aan te bieden.
kelderdichting ronny
Onze Advocaten Claeys Engels.
He is noted for his advisory work, assisting employers with audits and investigations by regulatory authorities. Hailing Adriaens as an outstanding" lawyer, one source highlights his strength in the West Flanders region" In 2017 werd hij als volgt vermeld: Kortrijk-based partner Bart Adriaens focuses on social security law, with additional expertise in counselling clients subject to audits by the relevant authorities.
dakwerken adriaens
Adriaens Etn. NV Vlam Belgian Meat Office.
Met een capaciteit van 2.000 dieren per week is Adriaens NV een van de grootste slachthuizen voor rundvee in Belgiƫ. Onze faciliteiten zijn nieuw 2013 en bij de meest geavanceerde van Europa. Adriaens NV is ook een referentie in kwaliteit en traceerbaarheid.
dakwerken adriaens
Adriaens Etn, Velzeke-Ruddershove Zottegem Tel: 093606. Slachthuizen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Slachthuisstraat 1, 9620 Velzeke-Ruddershove Zottegem. 09 360 60 11. 09 360 77 53. Andere interessante bedrijven in de buurt. Ropsy Chaudronstraat 24, 1070 Anderlecht. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids.
Vlaams infocentrum land en tuinbouw Adriaens eist zijn plek op binnen Belbeef-keten VILT.
Schrijf me in. Home Nieuws Adriaens eist zijn plek op binnen Belbeef-keten. 05.04.2018 Adriaens eist zijn plek op binnen Belbeef-keten. Bij slachthuis Adriaens in Zottegem is nog niet verwerkt dat afnemers een jarenlange samenwerking stopzetten vanwege de problemen bij Veviba in Bastenaken.
Slachthuis Adriaens zegt dat het niet" betrokken" is Metro.
Tweet op Twitter. Slachthuis Adriaens uit Zottegem, dat deel uitmaakt van de Vevibagroep waar in de vestiging in Bastenaken onregelmatigheden zijn vastgesteld, beklemtoont dat het niet betrokken is. Adriaens kreeg reeds extra controle van het Federaal Voedselagentschap FAVV, waaruit volgens het slachthuis blijkt dat alle procedures perfect worden toegepast.
Slachthuis Adriaens is overgenomen Zottegem Het Nieuwsblad.
Slachthuis Adriaens is overgenomen. Verkoop brengt rust en duidelijkheid. 28/09/2016 om 0300: door Johan Van Bever. Dankzij deze overname zal het slachthuis Adriaens in Velzeke zijn positie in de markt kunnen versterken. Het slachthuis Adriaens in Velzeke is in andere handen.
Slachthuis Adriaens woedend op Delhaize Landbouwleven.
Sinds oktober 2016 staat AVI consultancy Adriaens ETN NV bij voor de kwaliteitscontroles. Adriaens ETN NV stelt in een verklaring trots te zijn dat zij het zeer strenge en internationaal erkende BRC certificaat British Retail Consortium behaalde en daarenboven begin 2018 in Belgiƫ ook het gerenommeerde IFS certificaat bekwam.
Site Offline.

Contacteer ons