Meer resultaten voor adriaens

adriaens
 
Slachthuis Adriaens zegt dat het niet" betrokken" is Metro.
Slachthuis Adriaens zegt dat het niet betrokken is. Slachthuis Adriaens uit Zottegem, dat deel uitmaakt van de Vevibagroep waar in de vestiging in Bastenaken onregelmatigheden zijn vastgesteld, beklemtoont dat het niet betrokken is. Adriaens kreeg reeds extra controle van het Federaal Voedselagentschap FAVV, waaruit volgens het slachthuis blijkt dat alle procedures perfect worden toegepast.
kelderdichting ronny
Vlaams infocentrum land en tuinbouw Adriaens eist zijn plek op binnen Belbeef-keten VILT.
Schrijf me in. Home Nieuws Adriaens eist zijn plek op binnen Belbeef-keten. 05.04.2018 Adriaens eist zijn plek op binnen Belbeef-keten. Bij slachthuis Adriaens in Zottegem is nog niet verwerkt dat afnemers een jarenlange samenwerking stopzetten vanwege de problemen bij Veviba in Bastenaken.
dakwerken adriaens
Slachthuis Adriaens woedend op Delhaize Landbouwleven.
Sinds oktober 2016 staat AVI consultancy Adriaens ETN NV bij voor de kwaliteitscontroles. Adriaens ETN NV stelt in een verklaring trots te zijn dat zij het zeer strenge en internationaal erkende BRC certificaat British Retail Consortium behaalde en daarenboven begin 2018 in Belgiƫ ook het gerenommeerde IFS certificaat bekwam.
autolening simulatie
Dr. Adriaens Filip Jan Yperman Ziekenhuis.
Afdelingen medische diensten. Tel: 057 35 74 90. Dokter Adriaens Filip is werkzaam op de campus in Ieper en in Poli Poperinge. bijzondere interesse in echografie: urogenitaal stelsel en heupen. Meer informatie over de conventiestatus van de artsen op https//www.riziv.fgov.be/webprd/appl/psilverpages/nl.:
Adriaens Etn, Velzeke-Ruddershove Zottegem Tel: 093606. Slachthuizen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Slachthuisstraat 1, 9620 Velzeke-Ruddershove Zottegem. 09 360 60 11. 09 360 77 53. Andere interessante bedrijven in de buurt. Ropsy Chaudronstraat 24, 1070 Anderlecht. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids.
Adriaens Etn. NV Vlam Belgian Meat Office.
Met een capaciteit van 2.000 dieren per week is Adriaens NV een van de grootste slachthuizen voor rundvee in Belgiƫ. Onze faciliteiten zijn nieuw 2013 en bij de meest geavanceerde van Europa. Adriaens NV is ook een referentie in kwaliteit en traceerbaarheid.
Slachthuis Adriaens breekt met familie Verbist na vleesscha. Zottegem Het Nieuwsblad.
27/05/2018 om 0257: door pieter de valkenaere. De nieuwe CEO bij Slachthuis Adriaens, Pascal Declerck. Enkel de gebouwen blijven eigendom van Verbist. Slachthuis Adriaens heeft de banden doorgeknipt met Verbist, de familie die in opspraak was gekomen na het vleesschandaal in Bastogne.

Contacteer ons