Op zoek naar oude liedjes van vroeger?

oude liedjes van vroeger
 
Top 10 Liedjes over Amsterdam.
Amsterdam is vaak het onderwerp geweest van mooie liedjes. De liedjes gaan over de kenmerken van Amsterdam en zijn vaak vol lof over onze hoofdstad. Bekende zangers zoals Johnny Jordaan en Wim Sonneveld hebben vroeger veel nummers gemaakt over Amsterdam.
liedjes huwelijk
15 best wel vunzige K3-songteksten.
Dacht je dat het over alle kleuren van de regenboog ging, blijken Kris, Kath en Karin hele andere intenties te hebben met hun liedjes. En wij maar meezingen. Vroeger viel het je misschien nog niet op, maar de volgende lyrics zijn best wel semi-shocking, zeg maar.
karaoke
Karrewiet: Ketnet maakt liedje braver Ketnet.
Zo staat het toch in het nieuwe Versjes en Rijmpjesboek van Kaatje. Vroeger was de tekst anders. Maar die was niet meer van deze tijd en eigenlijk té stout. Weet jij nog hoe de tekst van de stoute versie ging?
vlaamse muziek van vroeger
Freek de Jonge website.
De dertien liedjes op het nieuwe album zijn een soort hamerstuk en als op het nostalgische af. Lees verder op Rex Magazines. 23 december 2017. Freek de Jonge De Vergrijzing De kerst van een clown. Freek de Jonge De Vergrijzing De kerst van een clown https//t.co/4crPpTCB23: via @YouTube tijdloos kerstamuseme https//t.co/u7bzaOA0L4.:
hotel charleroi
de Stem van ons Geheugen Liedjes.
Je bent hier: Home Begin een contactkoor Liedjes. Voor De Stem van ons Geheugen zijn twintig nummers geselecteerd die populair zijn bij de huidige generatie van de derde leeftijd. Deze selectie bevat enkele mooie volksliedjes, enkele schlagers en een prachtig nieuw kinderliedje.
chiptunning
Neem deel aan taalonderzoek: liedjes waar Joden in voorkomen.
Vier vragen over oude liedjes waar Joden in voorkomen. Voor mijn proefschrift, dat als werktitel heeft Het beeld van de Joden in de Nederlandse taal, ben ik op zoek naar straat, spot en gelegenheidsliedjes waar Joden in voorkomen. Zo zongen meisjes bij het touwtjespringen soms het volgende liedje.: Eén, twee, drie, de Jood in de pot deksel erop en de deur op slot Kwam er een meisje en dat heette Saar keek in de pot en de Jood was gaar Toen de Jood op tafel kwam Zat er een gebraden korstjes an. Met wat peper en wat zout Oh, wat keek die Jood benauwd. Iet, wiet, waai weg. Vraag 1: van dit liedje bestaan diverse tekstvarianten. Welke variant kent u? En waar en wanneer zong of hoorde u dit liedje? Een populair liedje op bruiloften was vroeger.:
occasie
liedjes en teksten Stichting Historisch Katendrecht.
hoe ze vroeger over de rivier haar klanten aan zag komen. Haar plakboek vol met kaarten van elke trouwe klant. uit Bangkok of uit China: met de groeten uit Rotterdam. Als in plaats van bloed de Maas stroomt door je aderen., dan weet je in je hart dat je hoort bij die stad. De mooiste plek op aarde is waar je bent geboren. Aan die stad waar nuchterheid nog leeft. heb ik mijn hart verloren. De oude havens, industrie zijn mooi van lelijkheid.
Gratis Nederlandstalige bladmuziek.
Wees gegroet volschone lentetijd Trad. Voor zang of instrument, piano, gitaar, bas en precussie. Met tekst en akkoorden. Weet je nog wel oudje Louis Davids. Theaterliedje 1928 met als ondertitel: De" geschiedenis van twee oude mensjes en een portret album.
9 Schunnige teksten die je vroeger zong op de melodie van bekende liedjes Life Upcoming.
Mannen, nu moeten jullie echt ophouden met die stomme lange shirts! De Joekel is het lekkerste ijsje van vroeger en moet terugkomen. 13 Uiterst dubieuze teksten uit Kinderen voor Kinderen liedjes. 26 IJsjes waarvan je waarschijnlijk de naam alweer vergeten was.
De Wereld Draait Door DWDD.
Terugblik: de 5 beste muziekmomenten uit DWDD. Zaterdag 16 december 2017. Deze optredens vonden jullie het mooist! Top 5: best bekeken gesprekken 2017. Zaterdag 16 december 2017. Bekijk hier de best bekeken gesprekken van de eerste helft van seizoen 13.
SeniorPlaza Liedjes Archive SeniorPlaza.
Kent u de liedjes nog van vroeger? Ze werden gezongen bij de afwas, op school of met Koninginnedag. Vooral de patriottische liedjes komen nu wat bombastisch over maar in die tijd zong je ze uit volle borst mee. Kent u nog andere liedjes uit die oude tijd?

Contacteer ons