Meer resultaten voor Meekel

Meekel
 
Meekel, C.W. Katholiek Documentatie Centrum.
Meekel 1883-1953 Cornelis Meekel Kees Meekel. Kees Meekel werd geboren op 7 oktober 1883 te Amstelveen. Hij was enige tijd seminarist op Warmond. Hij verbleef tussen 1911 en 1915 in Canada tussen cowboys en avonturiers. Hierover schreef hij later verschillende boeiende cowboyverhalen.
Lening berekenen
Meekel in Halfweg Zoeken op naam Telefoonboek.nl.
Waar kom ik Meekel het snelst tegen. 10 keer Meekel in Amstelveen. 3 keer Meekel in Alphen Aan Den Rijn. 3 keer Meekel in Amsterdam. Interesse in de loop der tijd voor de zoekopdracht Meekel in Halfweg. 2018 Telefoonboek B.V.
stroom aggregaten
De eerste Meekels.
Laurentius te Buitenveldert blijkt dat een jaar later, op 20.03.1776, Arie Meekel Johann Heinrich Arnold en zijn vrouw Trijntje Anna Catharina Harte aanwezig waren bij de doop van een dochter van Michael Meekel en Johanna van Eyken. Arie Meekel was te Dinklage gedoopt en dit echtpaar was op 30.01.1776 te Dinklage gehuwd.
Slotenmaker
Bouwbedrijf Meekel.
Welkom op de website van Bouw en Onderhoudsbedrijf Meekel te Heemstede. Hét allround bouwbedrijf dat zich richt op nieuwbouw, verbouw en onderhoud van ontroerend goed in de regio Kennemerland en omstreken. Via deze site kunt u een indruk krijgen van ons bedrijf én de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.
Stamboomzoeker.nl MEEKEL Zoekresultaten stamboom, genealogie of kwartierstaat.
Om deze advertenties beter op jouw interesses te kunnen afstemmen, worden er cookies geplaatst door de adverteerders. En tenslotte vind je op Stamboomzoeker.nl knoppen waarmee je inhoud van Stamboomzoeker.nl gemakkelijk kunt delen via sociale media. Ook deze sites plaatsen cookies.

Contacteer ons