Meer resultaten voor jager

jager
 
Schauvliege: Jagen mag tot tegen woning of afsluiting.
Dat heeft minister van Omgeving Joke Schauvliege in het Vlaams Parlement geantwoord op een schriftelijke vraag. Voor de jacht met het geweer zijn er echter enkele beperkingen. Vooreerst mag de jager niet schieten in de richting van de woningen of gebouwen.
Jaeger leCoultre
Belgische jager spoorloos verdwenen in Canadese wildernis: a. Brussel Het Nieuwsblad.
Vorige week donderdag vertrok jager Marc voor een jachtpartij naar een immens uitgestrekt natuurgebied rond het Manicouagan Reservoir. Zijn watervliegtuig werd ongehavend teruggevonden in de buurt van een jachtchalet in oostelijk Canada, maar van de 61-jarige Brusselse Marc Terken is al een week lang geen spoor.
goedkope vliegtickets online
Jagers Wikipedia.
Ten eerste is gesuggereerd dat de subantarctische grote jager, de Chileense grote jager en de Zuidpooljager zo nauw verwant zijn dat het eigenlijk ondersoorten en geen soorten betreft. Ten tweede bleek op grond van MtDNA de middelste jager genetisch dichter bij de grote jager te staan, dan bij de kleinste en kleine jager.
transport kooiaap
jager Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: jager DE jager EN jager ES. Definities op Encyclo.nl: Jager 15x. Vertalingen jager NLFR. de jager m.
seo sociaal emotionele ontwikkeling
de jager nv sa.:
kbc lening simulatie
Opnieuw fietser neergeschoten door jager in Frankrijk, politicus roept op om mountainbiken te verbieden tijdens jachtseizoen Buitenland Nieuws HLN.
Getty Een Franse politieker stelt voor om mountainbiken in het bos te verbieden tijdens de jacht, zo'n' vier maanden per jaar. In Frankrijk is zondag opnieuw een mountainbiker neergeschoten door een jager. Hij kreeg een kogel in de schouder en is zwaargewond.
Jager schiet wielertoerist dood in Franse Alpen Buitenland Nieuws HLN.
De" wielertoerist was op slag dood nadat hij werd geraakt door een kogel afgevuurd door een 22-jarige jager, zei een bron. De jonge jager had op zijn beurt verzorging nodig en moest naar het ziekenhuis worden afgevoerd. De" twintiger verkeerde in shock nadat hij zich realiseerde wat hij had aangericht."
Jager Wikipedia.
Jan Kees de Jager staatssecretaris van Financiƫn in het kabinet Balkenende IV. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Jager of met Jager in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Jager inzichtelijk te maken.

Contacteer ons