Op zoek naar massagepraktijk?

massagepraktijk
 
Oosterse massage praktijk Yamamichi in Nijlen.
In een gezellige, sfeervolle omgeving waar u in een vriendelijke, ontspannen sfeer onthaald wordt? De sleutel tot ware relaxatie is te vinden in Nijlen, aan het natuurgebied Kesselse Heide. Daar vindt u Yamamichi, een kleine massagepraktijk waar u letterlijk in goede handen bent.
massage
Massagepraktijk Hensing Delft erkende NGS Masseur. Massagepraktijk Hensing Delft erkende NGS Masseur.
Massagepraktijk Hensing in Delft geeft professionele Sport Wellnessmassages. Of u nu een beginnende of ervaren sporter bent of dat u gewoon uw lichaam wilt laten verzorgen en ontspannen, u bent bij ons aan het goede adres. Massagepraktijk Hensing in Delft heeft een persoonlijke klantgerichte aanpak en maakt voor iedere cliënt een individueel behandelplan op.
makelaar hoofddorp
CORPUS-massagepraktijk.
Heb je pijn in nek, schouders, rug, benen? Heb je verzuurde spieren na het sporten of wil je juist een goede opwarming voor het fietsen, lopen? Massagepraktijk CORPUS kan je hierbij helpen. Na een massage voel je je als herboren.
massage
Holistische Coaching Massagepraktijk Sawadi Massages Kruibeke Inforegio.be.
Vergeet morgen, geniet nu! Anne Elisabeth is een erkend BMF Energetisch Therapeut en kijkt er alvast naar uit jou te mogen begroeten in de Holistische Coaching Massagepraktijk. Contacteer ons HOLISTISCHE COACHING MASSAGEPRAKTIJK SAWADI. Vind ik leuk 33. Holistische Coaching Massagepraktijk Sawadi.
massage
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam.
In Assen geef ik op de woensdagavonden een basis en gevorderdencursus ontspanningsmassage. Tevens in Assen ieder jaar een avondcursus Dynamische massage. In Schoonloo meerdere keren per jaar een basis-en gevorderdencursus Ontspanningsmassage in het weekend en tevens in het weekend ëëndaagse cursussen Hotstonemassage.
massage
Onze praktijk Massage praktijk Paul van Montfort.
Wij helpen u graag om goed in vorm te komen; onze moderne praktijk biedt daarvoor volop mogelijkheden. Maak eens een afspraak voor een massage of laat u door ons begeleiden om dat teveel aan kilos kwijt te raken in combinatie met endermologiebehandelingen.
makelaar hoofddorp
Massagepraktijk Groene Hart Home.
De massagepraktijk is aan huis waar ik u ontvang in een prettig verwarmde ruimte met ontspannende achtergrondmuziek, heerlijke geurende kaarsen en passende verlichting. Bij het eerste bezoek vindt er een intakegesprek plaats en worden eventuele bijzo nderheden belangrijk voor de behandeling en de massage vastgelegd in het cliëntendossier.
Taxi Hoofddorp
Massagepraktijk Karen Poisson Geraakt worden door aanraking.
Tot diepe ontspanning komen in je lijf in je hoofd. rust vinden in je dagelijkse drukte. genieten van je lichaam het verdiende zorg geven. nieuwe bronnen van eigen creativiteit ontdekken. verstillen en vertragen. je laten ondersteunen in een moeilijke periode.
massage
Melaer Massage Praktijk.
Dus volgde er meer, veel meer. Naast voetrefloxologe en masseur heeft ze nog bijkomende opleidingen gevolgd, zoals: tenen lezen, massage en sportmassage, Tui Na, energetische behandelingen, chakratherapie, triggerpoint massage. Een behandeling bij Lieve is altijd persoonlijk op jouw maat en in overleg met jouw wensen.
makelaar hoofddorp
Voor een massage die persoonlijk is afgestemd op jouw wensen.
Zelf sport ik veel, en is het dan ook belangrijk dat ik hiernaast ook goed naar mijn lichaam luister. Mijn ervaringen zijn dan ook dat je bij de massagepraktijk zeer goede persoonlijke aandacht krijgt doordat er alvorens gevraagd wordt of er nog aandachtspunten zijn waarna dan ook behandeld wordt.
Taxi Hoofddorp
Massagepraktijk RITZ.
Het contact met de cliënt is voor mij erg belangrijk. Doordat je de persoon achter de klacht leert kennen, kun je vaak de oorzaak van het probleem achterhalen. Die persoonlijke benadering is essentieel. Effecten van massage. Welke massage past bij mij?
makelaar hoofddorp

Contacteer ons