Op zoek naar massagepraktijk?

massagepraktijk
 
Hoe start ik een eigen massagepraktijk?
ATS-cursisten over het hebben van een eigen massagepraktijk. In dit deel laten we 2 cursisten aan het woord, zij hebben inmiddels een eigen massagepraktijk opgestart na het volgen van een of meerdere opleidingen bij ATS opleidingen. Cursist: Mariëtte Conijn Massagepraktijk Sportmassage Motio.
relatiebureau
Massagepraktijk Sint-Niklaas Alterna Gezondheidscentrum.
Massagepraktijk: behandelingen en preventie. Zit u met lichamelijke spanningen en pijn in rug, schouders, nek of andere plekken? Een massage kan voor verlichting zorgen en de pijn verminderen, maar ook het preventief voorkomen van pijn en andere klachten is een optie.
Dekbedovertrek
Oprichting van een massagepraktijk Syntra AB.
Er wordt aandacht besteed aan je persoonlijke voorwaarden en doelstellingen om met plezier en veel energie te werken. Volgende aspecten van de oprichting van een massagepraktijk komen aan bod.: Deze opleiding is een must voor masseurs die graag een eigen zaak willen starten.
krediet
Oosterse massage praktijk Yamamichi in Nijlen.
In een gezellige, sfeervolle omgeving waar u in een vriendelijke, ontspannen sfeer onthaald wordt? De sleutel tot ware relaxatie is te vinden in Nijlen, aan het natuurgebied Kesselse Heide. Daar vindt u Yamamichi, een kleine massagepraktijk waar u letterlijk in goede handen bent.
SEO
Massagepraktijk AphroZen.
Maak daarom even tijd en gun u een welverdiend moment voor jezelf en geniet van een ultieme massage, die lichaam en geest tot rust brengen. Ik wil je héél graag verwelkomen in m'n' massagepraktijk AphroZen. enkel voor vrouwen die ik met hart en ziel uitbaat.
Home.
0484/ 62 81 53. Je bent in goede handen. Even écht tot jezelf komen. De jacht van het dagelijkse leven ontglippen. ZIJN in totale aanvaarding en in alle vertrouwen. Welkom bij Massagepraktijk Triskelion. Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten.
Social Deal: Kortingen tot wel 90%.
Er is een mail gestuurd naar de klantenservice hierover, maar je kan natuurlijk ook altijd zelf contact opnemen met ons. Ga naar de Social Deals. Deal van vandaag Klantenservice Mijn vouchers. 2018 Social Deal Alle rechten voorbehouden. T: 011 96 07 39.
Ben jij je geld waard? BMF vzw.
Hoe bepaal ik mijn tarief? Bij het opstarten van je massagepraktijk is het onderzoeken van je concurrenten uiteraard wel belangrijk; weet wat ze doen, ontdek waarin ze zich onderscheiden en wat hun tarieven zijn. Hierdoor krijg je een goed beeld van de branche, de gangbare prijzen en de mogelijke kansen en bedreigingen voor jouw massagepraktijk.
Boek direct: Time 4 Me Massagepraktijk, Massage in Lier bij Treatwell.be.
Kies datum en tijd.: Reviews Time 4 Me Massagepraktijk Lier. boekt de volgende keer weer bij Time 4 Me Massagepraktijk. 4 april 2018. boekt de volgende keer weer bij Time 4 Me Massagepraktijk. 14 maart 2018. schitterende massage van Katleen.
Home.
In mijn massagepraktijk wil ik u graag verwennen met een heerlijke massage. En dat niet alleen Een massage brengt van alles in werking in uw lichaam. De spieren worden soepeler, de bloedtoevoer verbeterd, de afvalstoffen worden beter verwijderd, u voelt zich ook beter na een massage, U ziet, er zijn heel wat voordelen aan verbonden aan een massage.

Contacteer ons