Meer resultaten voor Berendrecht

Berendrecht
 
Kaart Berendrecht ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Berendrecht of bereken een route van of naar Berendrecht, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Berendrecht. De plattegrond Berendrecht van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.
merksem
2040 Berendrecht Antwerpen UiT in Vlaanderen.
Berendrecht Antwerpen, Reigersbos. Begeleide uitstap of rondleiding. woensdag 9 januari 2019. Berendrecht, Bibliotheek Viswater. Berendrecht, Bibliotheek Viswater. Lezing of congres. Grenzeloos: wandelen in de voetsporen van smokkelaars. Berendrecht, Sporthal De Polder. Fiets of wandelroute. Skatespot Middenschool Berendrecht. Berendrecht, Middenschool Berendrecht.
kalmthout
Berendrecht-Zandvliet-Lillo Het Nieuwsblad.
Wat zes jaar geleden begon als een uit de hand gelopen grap van de Chiro, wordt nu een stevige driedaagse. Het WK Buikschuiven, de vlag dekt de lading, telt twee dagen waterpret én een openingsparty. De Havenpijl kwam ook door Berendrecht en Zandvliet.
merksem
Berendrecht HLN.
Tuinen en vijvers gezocht. Berendrecht-Zandvliet-Lillo Het openstellen van tuinen en vijvers is in het district Berendrecht, Zandvliet en Lillo een begrip. Op 9 en 10 juni vindt er voor de negende maal. Kleedkamers Berendrecht Sport lopen zware schade op. Berendrecht-Zandvliet-Lillo Voetbalclub Berendrecht zit ook met de handen in het haar.
hypotheek berekenen
Openingsuren voor alle winkels in berendrecht.
Ik zoek in Zoeken. Openingsuren voor Alle Winkels in Berendrecht. Vanaf 900: 1. Tot 1700: 2. Tot 1800: 2. Tot 1900: 1. Tot 2000: 1. Nu zondag open. Carrefour Market 1. De Voorzorg Antwerpen 1. Je huidige zoekopdracht.: 4 winkels gevonden.
budgettaxi
Vacatures in Berendrecht december 2017 Indeed.com.
Dit bedrijf heeft vacatures voor Berendrecht. Coolblue is one of the largest online shops in the Netherlands Belgium, and has only one goal: Making customers smile. Vacatures Bladeren door vacatures Over Indeed Helpcenter. Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren.
chiptunning
KFC Berendrecht Sport Stamnummer: 4446.
Op 2, 3 en 4 maart organiseerde voetbalclub KFC Berendrecht Sport haar jaarlijkse restaurantdagen in het Ganzenhof te Berendrecht. In totaal genoten bijna 750 mensen van een heerlijk maal met onder andere verse groentensoep als voorgerecht, steak, vol-au-vent of kip als hoofdgerecht en appelstrudel met ijs als dessert.
kalmthout
2040 Berendrecht Antwerpen voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Berendrecht, Bibliotheek Viswater. Cursus of workshop. Skatespot Middenschool Berendrecht. Berendrecht, Middenschool Berendrecht. Recreatiedomein of centrum. 1-2 van 2 resultaten. Wil je een beoordeling schrijven over een afgelopen activiteit? Ga rechtstreeks naar het beoordelingsformulier, schrijf een beoordeling en zoek in afgelopen activiteiten.
Berendrechts gemeentehuis nu De Raedzael Berendrecht-Zandvliet-Lillo Het Nieuwsblad.
Het uit 1892 stammende gebouw, waarin ten tijde van het onafhankelijke Berendrecht de gemeenteraad en later de districtsraad vergaderde, kreeg een nieuwe bestemming. Op het gelijkvloers biedt het voormalige gemeenteloket ruimte aan 20 tot 25 personen zittend of 30 tot 35 personen staand.
Berendrecht Wikipedia.
Tussen 1937 en 1939 werd op de grens tussen Berendrecht en Stabroek de Antitankgracht aangelegd, om Antwerpen te verdedigen tegen vijandelijke tanks. In 1958 werden Berendrecht, Zandvliet en Lillo bij Antwerpen gevoegd en werd het polderlandschap grotendeels onteigend voor de havenuitbreiding.
AG VESPA Brandweervoorpost Berendrecht.
Een studie wees uit dat de interventietijden, de tijd die de brandweer nodig heeft om ter plaatse te geraken, aanzienlijk hoger liggen voor de districten Berendrecht, Zandvliet en Lillo dan voor de rest van Antwerpen. Een nieuwe kazerne op een weldoordachte locatie in Berendrecht lost dat probleem op.

Contacteer ons