Resultaten voor Ganzerijders

Ganzerijders
 
De Lustige Gans.
Voor het eerst sinds zeventig jaar werd er in Ekeren opnieuw gansrijden georganiseerd. In de zomer van 2006 hebben een tiental enthousiaste Ekerenaars de koppen bij mekaar gestoken om een nieuwe gansrijdersmaatschappij op te richten: De Lustige Gans, met als clubkleuren blauw en geel.
Lening simulatie

Nieuwe Gans Berendrecht. VAN MEIR CONSTANT. Oude Gans Berendrecht. Koninklijke Ganzenrijders Stabroek. Oude Gans Berendrecht. Koninklijke Ganzenrijders Stabroek. Oude Gans Berendrecht. Nieuwe Gans Berendrecht. Koninklijke Ganzenrijders Stabroek. VAN DEN BOGAERT ALFONS. Jonge Ruiters Zandvliet. Oude Gans Berendrecht. Oude Gans Berendrecht.
partytent
Ganzerijders Zandvliet Vermaak" na Arbeid" vzw.
Binnendeuren
Immaterieel Cultureel Erfgoed Vlaanderen.
Gezeten op een boerenpaard wordt getracht om de kop van en dode gans te bemachtigen. De gans wordt in een net opgehangen aan een galg waaronder men te paard doorrijdt. Degene die wint wordt voor 1 jaar tot koning uitgeroepen.
SEO
ZandvlietDorp.:
Zandvliet heeft op het gebied van keizers niet te klagen: 4x Ganzerijders Zandvliet, 14x Veteranen Zandvliet en 7x Jonge Ruiters Zandvliet wat een totaal van 25 keizerlijke titels geeft. Zoals reeds vermeld is Alfons Gabriëls absolute recordhouder in de polder met 7 keizerstitels!
Ganzerijders Zandvliet Vermaak" na Arbeid" vzw.
Dolle Dinsdag, of dollen" destag" is een feest waarbij men de kersverse koningen viert in de plaatselijke café's.' Terug naar boven Andere Maatschappijen. De Lustige Gans Ekeren www.delustigegans.be De Vrije Gans www.vrijegans.be Gawstrekkers Grevenbicht www.gawstrekkers.nl Koninklijke Ganzerijders Hoevenen www.ganshoevenen.be Koninklijke Ganzerijders Stabroek www.ganzenrijders-stabroek.be Oude Gans Berendrecht www.oude-gans.be Ware Gans Lillo www.ware-gans.net.
Vzw Koninklijke Ganzenrijdersmaatschappij Hoevenen.
Ganzerijders Zandvliet Vermaak" na Arbeid" vzw.
absoluut niet overeenkomen met de statuten. In het ontwerp van de statuten tot oprichting van de vzw verenigde ganzerijders van de Antwerpse polder staat letterlijk: Als lid kan tot de vereniging toetreden elke rechtspersoon en feitelijke vereniging die door de raad van bestuur als zodanig wordt toegelaten.

Contacteer ons