Meer resultaten voor Liempde

Liempde
 
Hotel Hof van Liempde Boxtel, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, dus je kunt je reserveringen bij Hotel Hof van Liempde met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
koophuizen
Liempde Gemeente Boxtel.
Buurtvereniging Kleinhoekje/Nieuwe Wijk. In deelgebied Liempde valt de volgende wijk.: Wilt u weten aan welke projecten we werken in Liempde? Kijk op de pagina Projecten in gemeente Boxtel. Het laatste nieuws over Liempde. 21 december informatieavond aanpassing Kruising Roderweg-Barrierweg 12-12-2017.
spaargids
Kaart Liempde ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Liempde en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Liempde of bereken een route van of naar Liempde, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Liempde.
wkk
Liempde, gastvrij Hart in Het Groene Woud.
Liempde in de 20e eeuw. Bekijk de fotogalerij. Op Liempde.info vinden inwoners en bezoekers van Liempde nieuws, activiteiten en informatie over de omgeving, faciliteiten, bedrijven en historie. Voor meer informatie, adverteren of sponsoring neemt u contact op met Shout4Sites. NOODOPROEP ambulance, brandweer, politie. 112 Huisarts Liempde.
Liempde Beleef Boxtel.
in Gastvrij Liempde. Liempde ligt in het hart van Nationaal Landschap Het Groene Woud en staat bekend als een gastvrij dorp met een fraaie, goedbewaarde dorpskern. Liempde is omringd door het Dommeldal, de beroemde bolle akkers, bosgebieden De Geelders en De Scheeken waarin edelherten leven, Landgoed Velder en de archeologisch waardevolle Hezelaarse en Vrilkhovense akkers.
Liempde BHIC.
Je vindt hier wat beknopte informatie over en fotos van Liempde. Vind je het leuk om je eigen verhaal over Liempde op deze website te zetten, stuur dat dan in, liefst met een leuke foto natuurlijk. Sinds 1 april 2010 beheert het BHIC de archieven van Boxtel en Liempde.
Liempde, gastvrij Hart in Het Groene Woud.
In Liempde liggen de natuurgebieden De Scheeken, Kuppenbunders, Dommeldal en De Geelders die allen onderdeel uitmaken van de kern van Het Groene Woud. Om deze kern heen ligt een cultuurhistorisch landschap met mooie dorpen zoals Liempde, Oirschot, Sint-Oedenrode en Oisterwijk.
Bezienswaardigheden Liempde. Wat te doen in Liempde, Nederland Zoover.
Informatie over Liempde. Vraag en Antwoord Liempde. Bestemmingen in de buurt. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Liempde? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants.
Liempde Wikipedia.
Met de verkoop van het graafschap Rode in 1232 door de graaf van Gelre aan de hertog van Brabant kwam Liempde in de 13e eeuw bij het hertogdom Brabant als onderdeel van de Meierij van s-Hertogenbosch en bleef het ressorteren onder het kwartier Peelland.

Contacteer ons