Meer resultaten voor Ling

Ling
 
ling WikiWoordenboek.
ling m maakt een zelfstandig naamwoord dat een mannelijke persoon aanduidt.: die aan een plaats gebonden is. een eigenschap heeft zoals aangeduid door de stam waaraan het achtervoegsel gehecht wordt. iemand die het genoemde heeft of ertoe gezind is. iemand die de genoemde handeling verricht of ondergaat. ling m 2 3.
kbc
Ling Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Ling of met Ling in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Ling inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Ling en verwijzingen daarnaartoe.
Simulatie woonkrediet
lingnan.
tl lamp
Ling Definition of Ling by Merriam-Webster.
Origin and Etymology of ling. Middle English ling from Old English, linges from ling es s; akin to Old High German lingn ling, Old English lang long. LING Defined for English Language Learners. Definition of ling for English Language Learners.:
keuring mazouttank
Betekenis van Ling.
Betekenis van Ling. Ling is een Chinese naam voor jongens en meisjes. De betekenis is ziel. De naam Ling wordt het vaakst gegeven aan Nederlandse meisjes. In France, England and Wales en United States wordt het vrijwel alleen aan meisjes gegeven.
yoga broek
Ling 4 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. Ling is een Chinese meisjesnaam. Het betekent windklok. Extra info: Waar wordt het gebruikt? De naam Ling wordt voornamelijk gebruikt in China. Gevonden op http//babybytes.nl/namen/meisjes/Ling.: Tibet Zie ook doorverwijspagina. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Ling.: Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/LING/1.: Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/LING/1.:
ling Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Tegelijkertijd met de ontwi kk e ling v a n het GNSS-programma EGNOS en GALILEO en het GMES-programma, moeten de Europese inspanningen voor het ontwikkelen van adequate EU-instrumenten en financiering voor ruimteonderzoek en voor de exploitatie van duurzame op ruimtevaart gebaseerde toepassingen, alsook de verbetering van het regelgevingskader.,

Contacteer ons